top of page

Slimsnacks Public

Public·185 members

Həftəsonu evdə olduğum zaman bəzən bir neçə saat boş vaxtım qalır və həmin vaxtı daha fərqli keçirmək istəyirəm. Xüsusi proqram yükləmədən brauzerdən istifadə edə biləcəyim, çoxlu qeydiyyat mərhələsi tələb etməyən və istənilən anda dayandırıla bilən variantlar mənə daha münasib görünür. Azərbaycanda belə platformaları seçərkən real istifadəçi rəylərindən əlavə, mobil uyğunluq, texniki sabitlik və hesab təhlükəsizliyi ilə bağlı hansı məlumatları yoxlamaq lazımdır?

10 Views

Bəzən axşam evə çatandan sonra heç bir xüsusi planım olmur. Gün ərzində kifayət qədər iş gördüyüm üçün sadəcə bir az sakitləşmək və fikrimi başqa şeyə yönəltmək istəyirəm. Belə vaxtlarda telefonda müxtəlif rəqəmsal seçimlərə baxıram. Keçən dəfə bir neçə səhifəni nəzərdən keçirərkən ünvanına da rast gəldim. Bir müddət baxdım, məlumatları oxudum və sonra fikirləşdim ki, bəlkə axşam üçün fərqli bir məşğuliyyət axtaranlara maraqlı gələ bilər. Məncə, belə səhifələrə münasibətdə tələsməmək daha yaxşıdır. Əvvəlcə nə təklif olunduğunu, istifadə qaydalarını və digər şərtləri oxuyursan, sonra özün qərar verirsən. Hər kəs üçün eyni şey maraqlı olmadığına görə mən bunu universal seçim kimi təqdim etməzdim. Sadəcə alternativlərdən biridir. Mən özüm də yeni bir səhifə görəndə əvvəlcə araşdırıram, sonra qərar verirəm. Kiminsə marağı varsa, bu ünvana nəzər sala bilər. Bəlkə axtardığı variant elə burada qarşısına çıxacaq.

bottom of page