top of page

Slimsnacks Public

Public·181 members

Axşamlar evdə işlərimi bitirdikdən sonra bir qədər vaxtım qalır və bu vaxtı daha fərqli keçirmək istəyirəm. Hər dəfə film izləmək və ya sosial şəbəkələrdə gəzmək maraqlı olmur, ona görə internetdə başqa bir seçim axtarıram. Azərbaycanda belə bir variant seçərkən istifadəyə tez başlamaq, telefondan rahat daxil olmaq və istənilən vaxt dayandırmaq imkanlarının olması nə qədər vacibdir? Təcrübəsi olanlar hansı detallara diqqət etməyi məsləhət görür?

7 Views
Kiloper Ferk
10. Aug.

Axşam saatlarında bir az vaxt tapanda mən telefonda yeni rəqəmsal səhifələrə baxıram. Mənim üçün belə platformalarda ən vacib məsələ istifadəçinin özünü rahat hiss etməsidir. Saytın görünüşü maraqlı ola bilər, amma menyu qarışıqdırsa, bir müddət sonra bu üstünlük heç nə ifadə etmir. Azərbaycan auditoriyası üçün müxtəlif rəqəmsal seçimlərə baxanlar ünvanını da nəzərdən keçirə bilərlər. Mən ilk olaraq mobil cihazda əsas bölmələri yoxlayardım və səhifələr arasında keçidin nə qədər rahat olduğunu görərdim. Əgər lazım olan məlumatı tez tapmaq mümkündürsə, bu yaxşı göstəricidir. Günün sonunda heç kim sadə bir bölməni tapmaq üçün on beş dəqiqə sərf etmək istəmir. :) Azərbaycan dilində aydın məlumatların olması da yerli istifadəçilər üçün əlavə rahatlıq yarada bilər. Məncə, yeni platforma axtaranların ən yaxşı üsulu bir neçə variantı eyni qaydada yoxlamaqdır. Beləliklə, yalnız reklam görüntüsünə deyil, real istifadə rahatlığına əsaslanaraq seçim etmək mümkündür.

bottom of page